Ingen god følelse..

I skrivende stund er mannen hos dyrlegen med hunden vår Bonita..

Jenta mi.. <3

For litt over en uke siden virket hun brått litt rar.. Holdt seg litt unna oss og trakk seg litt unna.. Jeg tenkte hun bare trengte litt tid for seg selv.. Det gjør vi jo alle innimellom..

Par dager gikk og brått var henne kosete igjen og var tilbake på fanget mitt så fort jeg satt meg i sofaen.. Siden hun fikk løpetid tenkte jeg at det sikkert var derfor henne var rar par dager før..

MEN siste dagene nå vil henne brått ikke gå i trappene når vi skal legge oss, bare i trappene ute når vi skal ut.. For da må henne tisse!

Vi har hørt henne pipe ett par ganger på en uke, men bare et pip og så over.. Ikke mange, men et lite og så stille.. Merkelig! Men etter middagen i dag satt henne midt på kjøkkengulvet og så kom det et pip! Mens henne satt rolig så det ut til..

Dette er jo ikke bra, så da ble det rett til dyrlegen for å se hva det kan være..

Jeg må være hjemme med minsten, så mannen dro.. Sikkert lurt, for nå er jeg så beskymret og redd ikke minst.. Hun er jo litt over 9år! <3

Er visst mange før dem i køen, så jeg må bare vente..

Vond følelse i hele kroppen!!

Én kommentar

Vetstudentmamma

23.11.2015 kl.18:46

uff, så leit å høre at hunden ikke virker i form! Heldigvis er det oftere at det bare er snakk om f.eks urinveisinfeksjon enn noe alvorlig. Håper alt går bra, og at de slipper og vente for lenge!

Linda

23.11.2015 kl.18:50

Vetstudentmamma: Håper du har rett! Håper hun feks bare har tråkket på noe, sår.. Så alt blir bra!! Takk <3

Skriv en ny kommentar

hits