Tanker..

Sitter å tenker litt i lunsjen min og må nesten smile litt! :)

Som jeg har skrevet før så har vi hatt besøk av mange i sommer.. Og det slo meg nå at det har gått så KJEMPE BRA tross noen utfordringer..

Vi har alle våre feil, negative sider, sykdommer, diagnoser etc..

Her er noen av utfordringene vi fikk i sommer: En med angst/depresjoner, en høygravid, en med kjærlighetssorg, en med adhd, en med kryssallergi, en med gluten allergi, en på lavkarbodiett, en som må ha laktosefri mat og barna utelater jeg å nevne! :) Men vet dere hva?? Dette går så bra så lenge alle tar hensyn til hverandre, passer på seg selv og snakker sammen!!! :)

La meg si det sånn: Disse er jo mine venner, så jeg la til rette mye for dem med allergier siden jeg var klar over det.. Så klart! :)

Jeg har lært og vil lære hva mine venner kan/kan ikke spise når dem er på besøk! Så dem slipper "ha med seg" noe hver gang! :)

Det meste kan tilrettelegges, men Adhd er noe jeg vet lite om!! Har hørt mye "rart", men i helga har jeg lært mye!! Og det værste av alt er at jeg ikke hadde peil på at den ene hadde denne diagnosen, hvem hadde trodd det??? Denne personer er rolig utenpå, men urolig innvendig! Så lurt kan man bli.. Fortsatt litt satt ut pga dette, hehe..

Men det er nok mye fordi denne personen ikke skriker så høyt om å ha Adhd, som mange andre gjør.. Men bruker hver dag til å jobbe med selg selv og sine problemer!

Jeg kjenner kanskje 6-7 stykker som har Adhd.. Og det er en som er høy frem til medisinene kommer i kroppen og dagen kan starte som merkes godt, en jeg ikke kan beskrive med ord og dem andre merker du nesten ikke på!! Jo.. Noen ting kan jeg faktisk kjenne igjen nå, men det er så lite at det går bare forbi rett etterpå! ;) Mye går på masse energi når jeg tenker etter som fellesnevner av dem jeg kjenner.. En av disse har fortalt at medisiner var ikke et tema, men at til slutt måtte det bare tas! Og dette ble sagt: Hvorfor skal dem rundt meg lide, når jeg kan gjøre noe med det og få det bedre selv! Og denne personen er nå roligere i kroppen, mere positiv energi og lyser mestringsfølelse.. Sånn gleder meg å se!!!

Jeg er så stolt av å se hvor langt denne personen har kommet med tankepå at det er mere som "feiler" denne personen.. Men endelig har du fått en lege som ser deg og lytter!! Nå er og skal alt bare bli bedre og bedre fremover.. Jeg heier på deg!!!

Graviditet og kjærlighetssorg, det går over! Hold ut! ;)

Depresjoner/angst vet jeg alt om.. Tungt Tung Tungt! Og føler virkelig med denne personen..

Gode venner hjelper hverandre og er der for hverandre!! Uansett hva..

Setter pris på hver og en av dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits